Branded számítógép szervíz Miskolc


www.honlapkeszites.biz
» Divat, ruházat

A pebblewatch.hu célja, hogy bemutassa a méltán népszerű Pebble okosóra márka Btech által forgalmazott modelljeit – a Pebble Time, Pebble Steel és Pebble Classic okosórákat.

A Pebble okosórák amellett, hogy design-osak, rendkívül hasznos kiegészítőként funkcionálnak: sokszínű alkalmazások segítenek a telefon hívásainak, bejövő üzenetek, e-mailek kezelésében és még sorolhatnánk.

A Pebble oko
A smart-watch.hu okosórákkal foglalkozó honlapon bemutatkoznak a Pebble, MyKronoz és Cogito okosóra márkák Btech által forgalmazott modelljei, melyek egytől-egyig a digitális generáció pörgős életstílusához lettek tervezve.

Az e-mail, SMS, közösségi üzenetek olvasása is megkönnyíthető ezekkel az okosórákkal. Megvásárolhatók a www.btech.hu és a www.oraszalon.hu webáruházakban
A Cogito márka magyar nyelvű honlapján bemutatkozik az okosórák új generációja: a Cogito Classic és Cogito Pop okosóra, azok leghasznosabb funkcióival együtt.

A Cogito okosórák a világ első olyan designer karórái, melyek ötvözik az analóg és digitális kijelzést, használójuk okostelefon értesítései gyorsan és könnyedén leolvashatók róluk.

Megvásárolhatók a www.btech.hu és a www.oraszalon.hu
A Btech Óranagykereskedelem (Btech Distribution) a Tissot, Certina, Swatch, Flik Flak, Police órák és ékszerek, Oris, Timberland, Superdry, Lacoste és Tamaris karóra márkák kizárólagos magyarországi disztribútora.

A Btech Magyarország Kft. vezető szerepet tölt be a magyar óra- és ékszer nagykereskedelmi piacon. Az elmúlt évek során kiterjedt értékesítési hálózatot építettünk ki, jelenleg több,

Csatlakozz az ország első óra rajongó közösségéhez, ahol testközelbe kerülhetsz a legnagyobb karóragyártók termékeivel.

A legjobb minőségű svájci és divatmárkák kerülnek terítékre, és az újdonságokról is első kézből értesülhetsz.

Az oldal üzemeltetője a Btech Magyarország Kft.
A Design-I-Do segít, hogy a telefonod és a táblagéped is az egyéni stílusodat tükrözze. Kortárs divattervezők és grafikusok egyedi munkáinak ezrei a világ minden részéről rendelkezésedre állnak, emellett saját fotóidat is feltöltheted, így teljesen egyedi mintájú és feliratú tokokat tudsz készíteni az online tervező segítségével. A mobil tartozékok mellett egyedi pólók is készülnek. Országos házh
Póló nyomtatás, pólónyomás gyorsan olcsón!
Ruházatunk, megjelenésünk egyéniségünk tükörképe. Befolyással van a hangulatunkra, hatással van érzelmi életünkre. Egy jól megválasztott, vicces pólónyomat akár mások arcára is mosolyt csalhat. Szerezz örömet csapatodnak azzal, hogy egyforma, egyedi pólót készíttetsz velünk. Egységes munkahelyi pólót is gyártunk, a kívánt motívum pólóra nyomtatásával,
Pólónyomás készítése több féle pólóra.
Van otthon egy kedves képed? Mit szólnál hozzá, a kedvencedet a pólódon látnád kinyomtatva?
Látogass el üzletünkbe, mely a Kökiterminálban található, hozd el a fotót, és mi rövid időn belül rányomtatjuk a kiválasztott, vagy hozott pólóra.
Fantáziád szabhat csak határt a legújabb divattrendben. Legyél kreatív, gondolj ki egy mintát, mi megtervezzük, és

Felhasználó:

Jelszó:

Emlékezzen:
ahref.hu
Partnerek
  • Kövess minket @xhu_tarhely Twitteren

  • Copyright © 1link.hu | Partnerek | Kapcsolat | Kiemelt hirdetési lehetőség! RSS Feeds